La comissió d’estudiants del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) i les seves funcions.

Desde el Comissionat per a Universitats i Recerca s’activa la comissió d’estudiants del CONSELL INTERUNIVERSITARI DE CATALUNYA (CIC). La comissió d’estudiants i les seves funcions está regulada en el DOGC Nª 4178 del 20 de juliol del 2004. Tal com s’indica al citat document als articles 6 i 7: 

Article 6. La comissió d’estudiants del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) es regula a la Resolució UNI/2000/2004, de 15 de juliol, per la qual es regulen les comissions de caràcter no permanent del CIC. El president de la Comissió d’estudiants és el secretari general del CIC, i hi són vocals: 

 Els estudiants membres de la Conferència General del CIC: Un representant de cadascuna de les universitats públiques i privades, nomenat d’acord amb el que estableixi el consell de govern o les normes d’organització i de funcionament respectius (article 127.f de la LUC). 

 El representant a la Conferència General del CIC de les associacions d’estudiants: Nomenat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (article 127.j de la LUC). 

 Quatre estudiants proposats pel Consell Nacional de la Joventut i nomenats pel president del CIC, d’entre les associacions d’estudiants més representatives de les universitats catalanes. 

Article 7. La Comissió d’estudiants te les funcions seguents:

a) Designar els o les estudiants membres de les comissions del Consell Interuniversitari de Catalunya. b) Elevar propostes a les diverses comissions de caràcter permanent i a la Junta. c) Emetre informe sobre les questions que li puguin plantejar els organs del Consell Interuniversitari de Catalunya. d) Les altres funcions que li encomani la Junta.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s