Comissió de Seguiment per a la Implantació de l’EEES a la UB

 (18-11-2009)

El passat dimarts 10 de novembre es va constituir i reunir per primera vegada la Comissió de Seguiment per a la Implantació de l’espai d’europeu d’educació superior (EEES) a la UB. De la creació d’aquesta Comissió, el rector n’havia informat al Claustre del passat 6 de juliol. Aquesta Comissió s’ha creat amb l’encàrrec de recollir i debatre totes les opinions, propostes, valoracions i crítiques que puguin ajudar a millorar el procés d’implantació de les noves titulacions i tots els canvis derivats de la integració dins l’espai europeu d’educació superior. En aquest sentit, la primera tasca que ha iniciat aquesta Comissió és la de detecció dels principals punts febles i dificultats que han aparegut en aquest procés fins ara. Formen part d’aquesta Comissió tres representants del col·lectiu d’estudiants de la UB, tres representants del personal d’administració i serveis (PAS), tres representants del personal docent i investigador (PDI), i tres representants institucionals: la vicerectora de Docència i Convergència Europea, el director de l’Agència de Polítiques i de Qualitat i el director de l’Oficina de Convergència Europea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s