Més ponts entre empreses i universitats

Les XIX Jornades d’Investigació de les Universitats Espanyoles han servit perquè investigadors d’arreu de l’Estat repensin com els avenços fets a les universitats es poden transferir a les empreses per aconseguir un augment de llocs de treball.

 

La proposta de revisar el model econòmic per tal d’incorporar, com un element central, el coneixement universitari no és nova; fa anys que ronda a la universitat i darrerament s’ha utilitzat com a justificació per aplicar canvis majors a la universitat com, per exemple, els que s’aixopluguen sota el nom de Bolonya.

Tanmateix, que la idea ja s’hagi treballat amb anterioritat no vol dir que hagi perdut sentit debatre sobre com, potser des d’un altre punt de vista, és possible que la transferència comporti llocs de treball.Sobre això i altres temes lligats a la investigació han estat parlant a les XIX Jornades d’Investigació de les Universitats Espanyoles.

 

Més informació a:

La creació de treball, el gran “repte” de les universitats – Sur

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s