ExpAliments 2001, una cita amb la vida saludable durant la setmana de la ciència de la UB

ExpAliments és una festa que aplega moltes activitats al voltant de l’alimentació, la nutrició, la salut i els aliments en un entorn saludable de promoció de l’activitat física. Se celebra el 26 de novembre al Campus de l’Alimentació de Torribera de la UB, a Santa Coloma de Gramenet.

 

De 10.30 a 14.30 hores tindran lloc nombroses activitats pensades per totes les edats, especialment pels joves universitaris que estudien temes de nutrició i ciència. Podran trobar tallers, microponències, pòsters, debats, concursos i consultori sobre dietes (“Els miracles de les dietes miracles“). La majoria de les activitats tindran lloc a un espai cobert, per tant no se suspendran en cas de pluja, i tota la festa és gratuïta pels participants.

Més informació a:

Setmana de la Ciència – FECYT

Pàgina oficial d’ExpAliments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s