Rectors amb cultura directiva i, si fos possible, de fora de la universitat

La comissió dedicada a l’estudi de la governança al sistema universitari, formada per una cinquantena de persones representatives i significatives de l’entorn universitari català, discutirà avui la ponència on plantegen reformes com la professionalització dels càrrecs de gestió de la universitats (més gestors externs i menys catedràtics). D’aquí un any, la comissió ha de presentar una proposta de control i gestió de les universitats catalanes.

 

A la reunió d’avui es discutiran sis blocs temàtics considerats centrals pel que fa a la governança. Presentaran la ponència els deu experts escollits d’entre tots els integrants de la comissió i exposaran les seves principals preocupacions: la lentitud de la presa de decisions i l’estructura inoperant que caracteritza a les universitats.

L’elecció de nou professorat, sovint massa restringida pels murs de les universitats, els mínims incentius que té el professorat per promocionar-se en tasques de gestió i la diversificació del finançament universitari són els altres temes que els deu experts posaran sobre la taula.

Més informació a:

Els rectors val més que tinguin cultura directiva, encara que vinguin de fora – La Vanguardia

One thought on “Rectors amb cultura directiva i, si fos possible, de fora de la universitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s