Gran diada castellera en el XVIè Aniversari dels Arreplegats de la UB-UPC

Estem de sort. Demà s’aixecaran castells de 7 a la gespa de la Facultat de Biologia de la UB a partir de les dues del migdia. La colla castellera de la UB, els Arreplegats, celebraran una gran diada en motiu del setzè aniversari de l’associació i, per acompanyar-los, també vindran la colla castellera de la Universitat Autònoma de Barcelona, els Ganàpies, i la de la Universitat Rovira i Virgili, els Emboirats de Vic.

 

Des del 1995, una colla castellera formada íntegrament per estudiants universitaris de Barcelona dóna caliu a la UB. Fa setze anys van néixer els Arreplegats, gràcies a la iniciativa d’un grup d’estudiants castellers que volien mantenir la seva afició dins de l’àmbit universitari i van constituir la colla castellera de la UB.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest dijous celebren tots els castells aixecats i els moments viscuts. Si vols gaudir de l’espectacle i celebrar l’aniversari d’aquesta gran colla… La festa està garantida a partir de les dues del migdia a la gespa de la Facultat de Biologia.

Vídeo promocional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s