5.000 universitaris gaudiran de pràctiques remunerades

El Banco Santander, la Confederació de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME)han signat un acord per oferir pràctiques remunerades de tres mesos de duració a 5.000 estudiants. Els estudiants en pràctiques rebran un total de 1.800 euros en tres pagaments fraccionats corresponents a cada mes i, segons Emilio Botín, veuran com les seves possibilitats laborals milloren gràcies a les pràctiques.

 

Les pràctiques es podran desenvolupar a qualsevolde les empreses que formen part de la CEPYME i el període de la primera convocatòria està obert fins al 28 de febrer. El programa de pràctiques consta de dues convocatòries de 2.500 places cadascuna, una pel curs 2011/2012 i una altra pel curs 2012/2013.

La convocatòria pel curs 2011/2012 oferta 2.500 places per treballar un mínim de tres mesos i un màxim de sis a qualsevol de les empreses del CEPYME. L’horari de les pràctiques és de jornada completa i no es poden fraccionar al llarg de l’any. El pagament de les pràctiques s’efectua cada mes (600 euros bruts/mes) i pot ser complementat amb qualsevol ajuda que l’empresari vulgui oferir al becari.

Bases convocatòria

Per inscriure’s

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s