Nou recurs electrònic per buscar al recercador del CRAI

S’ha activat al recercador del CRAI el Primo Central, un nou recurs electrònic que reuneix en un sol índex centenars de milions de registres inclosos en altres recursos electrònic acadèmics i científics de diferents àmbits.  Els registres inclouen articles de revistes, llibres electrònics, documents legals i s’indexen a partir de la informació que donen editors i bases de dades. Primo Central és un recurs creat per Ex-Libris que pot adapartar-se a diferents nivells (més o menys locals) i ha estat pensat, incialment, per bibliotecaris que treballen amb documents digitals.

 

S’ha activat al recercador del CRAI el Primo Central, un nou recurs electrònic que reuneix en un sol índex centenars de milions de registres inclosos en altres recursos electrònic acadèmics i científics de diferents àmbits.  Els registres inclouen articles de revistes, llibres electrònics, documents legals i s’indexen a partir de la informació que donen editors i bases de dades. Primo Central és un recurs creat per Ex-Libris que pot adapartar-se a diferents nivells (més o menys locals) i ha estat pensat, inicialment, per bibliotecaris que treballen amb documents digitals.

Primo Central és un recurs electrònic dissenyat per adaptar-se a cada biblioteca i centrar-se en les seves singularitats i en les formes d’accés a la informació que fan servir la seva xarxa d’usuaris. El nou recurs de documents electrònics compta amb índex locals, remots i amb un metacercador que busca recursos amb llicència.

A partir d’una cerca combinada, Primo Central ofereix una sola llista basada en la rellevància dels documents i permet buscar de forma local i global l’oferta de la biblioteca. A més a més, permet aprofitar molt més les xarxes i el material amb accés compartit gràcies al seu metacercador.

Podeu accedir al recurs Primo Central des del Web del CRAI > ReCercador > Buscar recurs electrònic > Primo Central i també des del Web del CRAI > Catàleg > Primo Central.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s