Premi Jove de Santander i UCM

El Banc Santander i la Universidad Complutense de Madrid (UCM) convoquen el premi jove 2012 on es premien els projectes basats en l’esforç, el treball ben fet, la solidaritat i la responsabilitat. Es tracta d’un premi amb set categories: economia, comunicació, sostenibilitat i medi ambient, solidaritat i drets humans, ciència i tecnologia, arts plàstiques i narrativa. Els guanyadors de totes les categories rebran 6.000 euros, excepte els de narrativa, que en rebran 3.000.

El Premi Jove de la UCM i el Santander existeix des del 1998, quan la UCM va començar a premiar aquells projectes elaborats per joves d’entre divuit i 35 anys que demostraven un treball basat en l’esforç i l’excel·lència. A partir del 2011, el Banc Santander es va incorporar al projecte i, des d’aleshores, es calcula que s’han presentat al voltant de 400 projectes.

Al Premi Jove s’hi poden presentar joves d’edats compreses entre els divuit i els 35 anys residents a Espanya, tinguin o no la nacionalitat espanyola. La data límit per presentar projectes és el 31 de gener en totes les categories, excepte en el cas d’Arts Plàstiques que permet presentar els projectes entre el 30 de gener i el tres de febrer.

El jurat del Premi Jove estarà format per personalitats rellevants dels diferents camps del coneixement considerats categories en aquest concurs. La UCM no ha citat encara els noms del jurat.

Bases i formularis d’inscripció

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s