S’acosta la lliga de debat de la UB

Els dies 14, 15 i 16 se celebrarà la Lliga de Debat de la UB a l’aula magna de l’edifici històric de la UB i el tema de debat d’enguany és “els indignats, la millor via per reformar la democràcia?”. Com cada any des de fa cinc, els equips hauran de preparar-se tant els arguments a favor com els arguments en contra perquè, cinc minuts abans de començar el debat, sabran si els toca argumentar o contrargumentar.

 

Per preparar-se el tema, els equips compten amb uns deu dies. Prèviament, si volien, els participants es podien apuntar al curs d’oràtoria que impartien antics guanyadors del certamen. Els dies 27 i 28 de febrer, a l’aula Ramon i Cajal, membres de l’Associació de Debat de la UB (ADUB) van impartir aquest curs sobre oratòria. Els resultats es podran valorar durant els debats de la Lliga, on participaran bona part dels assistents al taller.

Fotografia del taller de debat organitzat per membres de l'ADUB a l'aula Ramon y CajalFotografia del taller de debat organitzat per membres de l’ADUB a l’aula Ramon y Cajal
 

Si voleu apuntar-vos a la Lliga de Debat de la UB encara esteu a temps. Podeu fer-ho aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s