Eleccions d’Estudiants 2012: Taula rodona

El passat 27 de març es va celebrar amb el AJEC, AEP, Associació d’Estudiants de Farmàcia, EPC, FNEC, Belles arts i IUS una taula rodona per debatre els temes centrals de la campanya per a les eleccions que estan en marxa.

El Carlos Fernández (AJEC), Àlex Morcuende (AEP), Cristina Carretero (Associació d’Estudiants de Farmàcia), Albert Gili (Bones Arts), Albert Guivernau (EPC), Marc Cassany (FNEC) i Guillem Hors (IUS) han participat en una taula rodona organitzada pel Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística i l’Hotel d’Associacions. S’han tractat tots els temes d’interès per als estudiants amb vista a les properes eleccions del 26 d’abril del 2012.
Amb aquesta jornada s’ha intentat per part del vicerectorat donar un impuls a la propera campanya electoral que començarà el dimarts 17 d’abril.
El debat entre els candidats, que ha estat una forma d’aproximar-los a la resta d’estudiants i mostrar com el moviment estudiantil està més viu que mai, es va transmetre en directe per la pàgina de la UB i ara està a la vostra disposició a la pàgina web Ub.tv.

Podeu veure el vídeo aquí.

Vodpod videos no longer available.

Taula rodona, posted with vodpod

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s