El rector assisteix a la projecció del vídeo ‘Les tres dimensions de la UB’

Aquest matí, el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez, ha assistit a la projecció del vídeo promocional en tres dimensions sobre la Universitat de Barcelona que es podrà veure a l’Edifici Històric fins al 27 d’abril. Aquest projecte, realitzat pel Servei d’Audiovisuals de la UB, ofereix una visió innovadora de la Universitat per impulsar la imatge d’aquesta institució en l’àmbit nacional i internacional.

El vídeo, que es titula Les tres dimensions de la UB, va ser enregistrat durant el mes d’octubre amb una càmera 3D PMW-TD300 cedida per Sony. Fins ara, ja l’han pogut veure nombroses persones a les facultats de Física i Química, Biologia, Geologia, Farmàcia, Filosofia, Geografia i Història, Economia i Empresa, Dret, Ciències de la Salut de Bellvitge i campus de Mundet. Durant aquesta setmana es projectarà a l’Edifici Històric. En concret, avui es pot veure al passadís del Paranimf, i la resta de la setmana a l’edifici Josep Carner Facultat de Filologia. Properament, es projectarà a la resta de facultats de la UB.

També es pot veure al portal d’UBTV, en 2D o 3D (amb les clàssiques ulleres vermelles i blaves)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s