Què volen fer els partits polítics en matèria d’universitats?

El CEUCAT obre un espai de consulta per poder fer arribar preguntes i propostes als candidats

El proper 25 de novembre se celebren eleccions al Parlament de Catalunya. El CEUCAT vol donar a conèixer quines són les prioritats dels partits que s’hi presenten i per això ha decidit obrir una consulta perquè la comunitat universitària pugui fer arribar preguntes i propostes que s’enviaran als responsables dels partits amb representació parlamentària per conèixer de primera mà les seves opinions.

Podeu fer arribar les vostres preguntes fins el dia 8 de novembre a les 12 del migdia a través del següent link. Aquestes preguntes es traslladaran als partits i el resultat de les entrevistes es publicarà de manera resumida a la web.

Des del CEUCAT volen deixar clar que no es tracta d’analitzar les propostes ni posicionar-se sinó tan sols d’oferir a l’estudiantat i la societat en general la posició que tenen els partits polítics en matèria d’universitats d’una manera sintetitzada.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s