Eleccions parcials d’estudiants

Avui se celebren eleccions parcials d’estudiants als òrgans de govern on aquests tenen representació

Al llarg de tot el dia diversos centres voten els representants dels estudiants al claustre, al consell d’estudis i a la junta de centre. Si el vostre centre és un dels que renova part dels seus representants teniu temps per votar fins a les 20 hores. Podeu saber en quins centres i per quins òrgans de govern hi ha eleccions consultant el següent enllaç.

La vostra participació en els òrgans de govern és imprescindible per millorar la democràcia universitària i augmentar la cooperació educativa. Si vols saber millor com funcionen aquests òrgans de govern trobaràs la informació al següent enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s