El GELA i la Fundació Aurèlia Figueras organitzen un concurs sobre llengües minoritàries

Si respons correctament la pregunta pots guanyar un àpat per dues persones al restaurant l’Arp de Tuixent

La Fundació Aurèlia Figueras i el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) organitzen, un concurs en el que es pot guanyar un dinar per a dues persones al restaurant l’Arp de Tuixent. Per guanyar-lo cal respondre correctament a la pregunta que es formula setmanalment en aquest enllaç. Cada dilluns es penjarà una nova pregunta i es pot respondre fins el diumenge següent. La participació és oberta a tothom.

Aquest concurs forma part dels actes del vintè aniversari del GELA, tot i que se celebri l’any després. Aquest grup d’estudi, nascut l’any 1992, té com a objectiu promoure la recerca sobre llengües amenaçades i promoure la diversitat lingüística a través de la recerca, l’educació i la dinamització cultural. L’objectiu de la Fundació Aurèlia Figureras també és promoure el coneixement, el respecte i la preservació de la diversitat lingüística. Podeu trobar més informació sobre les seves activitats a les webs del GELA i de la fundació.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s