L’Observatori de l’Estudiant participa en la reforma de l’Estatut de la UB

La comissió permanent es va reunir amb el Dr. Vallespín, president de la comissió per la reforma de l’Estatut, per informar-se sobre procés i parlar de la seva participació

L’Observatori de l’Estudiant s’implicarà en el procés de reforma de l’Estatut de la Universitat de Barcelona. Per iniciar aquest procés, la comissió permanent, formada pels cinc portaveus dels grups de treball, es va reunir el passat divendres 15 de febrer amb el Dr. Vallespín, delegat del rector per la Governança, la reforma de l’Estatut i assumptes jurídics. A més a més a la reunió hi van assistir la vicerectora d’estudiants, la doctora Gemma Fonrodona, i la directora de l’observatori, Àngels Alegre. 

La comissió permanent serà l’encarregada de preparar un informe amb propostes sobre aquells aspectes de l’Estatut que afectin als estudiants. Per fer-ho recolliran les aportacions de tots aquells estudiants que formen part de l’observatori, no només dels cinc portaveus.

Aquest informe es farà arribar a la Comissió per la Reforma de l’Estatut, que es va constituir el passat 31 de gener. La comissió la formen 32 membres entre els quals hi ha vicerectors, degans, membres del PAS i el PDI, estudiants, representants de sindicats i del Consell Social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s