La Fundación de Estudios Financieros convoca els permis d’investigació i estudi 2013

La Fundació d’Estudis Financers en col·laboració amb l’Institut Espanyol d’Analistes Financers convoca els Premis d’Investigació i Estudi 2013

La Fundació d’Estudis Financers i l’Institut Espanyol d’Analistes Financers conovoquen uns premis per estimular i reconèixer l’estudi i la investigació en l’àmbit dels mercats financers, l’economia i les finances.

És per això que es convoquen els Premis d’Investigació i Estudi 2013. Podran participar-hi persones físiques o grups d’investigació espanyols, de la Unió Europea o d’Amèrica Llatina que presentin treballs al voltant del mercats intermediaris financers, l’estalvi de les famílies o altres temes relacionats amb les finances.

Els treballs es poden presentar des del 5 d’abril fins el 5 de juliol i es donarà un premi dotat en 24.000. Opcionalment el jurat podria donar fins a dos accèssits de 3.000 euros. Podeu trobar les bases completes al següent enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s