Suma’t al Correllengua 2013

La CAL opta pel crowdfunding per finançar la dissetena edició del Correllengua

El crowdfunding, o micromecentatge, és una estratègia cada cop més utilitzada a l’hora de buscar finançament per projectes i iniciatives d’allò més divereses. I enguany la Coordinadora d’Associacions per la Llengua l’ha escollit per recollir els diners necessaris per millorar els materials que s’ofereixen als organitzadors locals, ajudar a la planificació dels actes i millorar-ne la difusió.

El micromecenatge és una eina de finançament en que els organitzadors presenten un projecte concret i els diners necessaris per dur-lo a terme. Es finança a través d’aportacions de particulars que reben una recompensa segons els diners que aporten. L’organització té un nombre de dies per reunir aquests diners. En aquest cas la CAL ha optat per la plataforma TotSuma, una plataforma de micromecenatge centrada en projectes que apostin per la construcció nacional catalana.

El Correllengua, que celebra la seva dissetena edició, té com a objectiu la promoció de la llengua i la cultura catalanes. Actualment se celebra a més e 150 viles, barris i ciutats del Principat i més e 300 arreu dels Països Catalans participen al moviment.

Podeu col·laborar a recollir els 5.000 euros necessaris amb una aportació a partir de cinc euros al següent enllaç. Teniu temps fins el proper 27 d’abril.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s