Música pels vespres de juliol a l’Edifici Històric

Ara toca fer l’últim esforç per acabar el curs, però el juliol arriba amb música al Vespres de la UB

Just quan acabeu els examens i abans de començar definitivament les vacances, us proposem que passeu pels Vespres de la UB. Una programació de concerts dels millors músics de casa nostra que s’ofereixen el més de juliol. Els concerts seran els dimarts i dijous a les 21.00 i la terrassa, al privilegiat espai dels jardins de l’Edifici Històric, estarà oberta a partir de les 18.00 gràcies a la col·laboració de Moritz i Mister Frank and the Butis.

vespres

Els grups escollits aquest any seran Nico Roig, que presenta el seu segon disc en solitari Les dones macabres, Venancio y los Jóvenes de Antaño, Esperit!. I enguany hi haurà representació d’arreu dels països catalans, per una banda el mallorquí Miquel Serra i els valencians Senior i el Cor Brutal i Clara Andrés.

Podeu consultar els detalls al pàgina de Els Vespres de la UB o seguir l’actualitat al Facbeook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s