Ànims, que ja queda poc.

Quan les escletxes de sol i calor aterren als carrers de la ciutat de Barcelona, els estudiants s’amaguen a les biblioteques i a casa seva. És temps d’exàmens.

A mitja primavera, l’olor a flors i a estiu, es confon amb la fragància, que emeten els fulls de paper, d’aquells llibres que més temps porten tancats a les biblioteques. Entre prestatges i prestatges, milers d’estudiants deixen de banda horaris, hàbits alimentaris, amics i gresca. És temps d’exàmens.

Comença la segona quinzena de juny. Carregosa. El cansament, l’estrès i les ànsies de llibertat comencen a fer estralls en la concentració. Ja s’ha perdut l’equilibri mental i es compten i (re)compten els dies i exàmens que falten per atrapar el dia que tens marcat, des de fa molt, en el calendari de l’escriptori. Aquell és l’últim dia. I el primer.

Ara, toca posar tot l’esma que queda. Que segur que en tens. Un últim esforç per acabar d’escalar la cima d’aquella muntanya que tant alta semblava. Ara, ja no et pots fer enrere. No pots caure. Veuràs que un cop a d’alt, l’horitzó de la teva vida no tindrà fronteres.

Ànims, que ja queda poc.

One thought on “Ànims, que ja queda poc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s