Oberta la convocatòria de la Beca General del Ministeri

Fins el proper 15 d’octubre podeu sol·licitar la Beca General del Ministeri, per fer-ho us heu de matricular com a becaris condicionals

Ja està oberta la convocatòria de la Beca General del Ministeri d’Educació. Teniu temps per demnar-la fins el proper 15 d’octubre. Es pot fer a través de la seu electrònica del ministeri, on també podreu consultar una web amb tota la informació sobre quantitats, requisits acadèmics, requisits econòmics i altres dubtes. Podeu consultar tota la informació al següent enllaç.

Per poder-la demanar cal que, al moment de fer la matrícula ho feu com a becaris condicionals. Per poder-ho fer necessiteu una acreditació econòmica que he de demanar a l’AGAUR, només en cas que no l’hagueu demanat el curs 2012-2013. Podeu consultar els tràmits sobre l’acreditació econòmica al següent enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s