Oberta la convocatòria de subvencions per projectes de participació estudiantil

Si sou una associació de la UB i compliu les condicions especificades a les bases podeu demanar la subvenció fins el dia 31 d’octubre

El Vicerectorat convoca la subvenció per Projectes de Participació Estudiantil. Amb una dotació total de 20.000 euros, la convocatòria s’adreça a totes les associacions i grups d’estudiants de la Universitat de Barcelona dur a terme projectes amb l’objectiu de participar i potenciar la participació dels estudiants a la vida universitària. Les sol·licitus es poden presentar fins el proper 31 d’octubre a les 14.00 al Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística.

Podeu consultar els conceptes subvencionables i la documentació a aportar al següent enllaç. Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic a hotel@ub.edu o al telèfon 93 402 02 61 de dilluns a dijous de 10.00 a 20.00.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s