526.000 euros per evitar la pèrdua de talent investigador

El programa, anunciat a finals de juliol, permetrà la continuïtat de 17 investigadors

La Universitat de Barcelona ha posat en marxaun programa de retenció de talent que té com a objectiu evitar la pèrdua d’aquells investigadors que, per restriccions legals, no poden ser renovats. El programa disposa d’una participació de 500.000 euros del Banc Santander i una altra de 26.000 euros de la Fundació Bosch i Gimpera, i té el compromís de reinvertir els overheads dels projectes i recursos generats pels investigadors seleccionats. Aquesta iniciativa, dirigida al professorat lector i als investigadors Ramón y Cajal acreditats, permet la continuïtat de 17 places.

Els beneficiaris han obtingut un contracte temporal d’obra i servei d’una durada màxima entre un i tres anys en funció dels mèrits dels sol·licitants. En poden ser beneficiaris professors investigadors a temps complet i acreditats que no disposin d’un contracte de professor interí; professors lectors i Ramón y Cajal. La selecció d’investigadors ha estat sotmesa a una avaluació externa, que ha valorat la qualitat del currículum recent dels candidats.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s