Butlletí 400 del Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona

Us recomanem el butlletí que ha sortit recentment del CRAJ de Barcelona

Aquesta setmana s’ha publicat el Butlletí 400 del Centre de Recursos per a Associacions Juvenils de Barcelona que trobem que pot ser molt interessant per totes aquelles persones que estigueu interessades en l’associacionisme i especialment per qui esteu implicades en l’associacionisme estudiantil.

En general el CARJ (http://www.crajbcn.cat/que-es-el-craj.html) ofereix serveis i recursos per al coneixement i el desenvolupament del teixit associatiu juvenil de la ciutat. Funciona com a servei municipal i pretén promoure i dinamitzar l’associacionisme, informar i assessorar a les persones interessades, i fer tasques de suport a les associacions i les seves activitats.

header

Com a Hotel d’Associacions ens sentim molt identificades en aquesta tasca i per això pensem que també pot ser del vostre interès o que com a mínim us pot ajudar a orientar-vos a nivell de la UB. Fins i tot, moltes de les tasques que es fan des d’un servei com el del CRAJ les podeu trobar a l’Hotel de la UB.

Per suposat, els serveis que no trobeu no dubteu a suggerir-nos-els posant-vos en contacte amb nosaltres (per exemple a través del nostre correu hotel@ub.edu) ja que per nosaltres és un plaer i una necessitat comptar amb totes per millorar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s