Nou sistema d’informació per al finançament de la recerca a la UB

Una nova eina per gestionar la informació del finançament des de la UB 

Els investigadors poden orientar-se millor amb el nou portal alhora de buscar finançament per a la seva recerca. En aquest reportatge (http://youtu.be/VLKwrwVTwDw) trobareu la publicació del nou sistema d’informació per al finançament de la recerca a la UB.  

El portal sobre la gestió informativa per al finançament de la recerca a la UB (https://accesconvocatories.ub.edu/) permet als investigadors tenir a l’abast i de forma senzilla tota l’oferta de finançament per a projectes, per a personal o qualsevol altra acció de recerca i tant si el finançador és catalá, espanyol, europeu o internacional.

L’iniciativa pretén millorar la informació sobre finançament de la recerca, unificar la informació que s’ofereix als investigadors i millorar la coordinació entre grups de recerca i oficines gestores. Podreu trobar més informació a l’enllaç:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s