Ja podeu consultar els resultats de les enquestes de valoració

Els resultats de les enquestes de valoració d’assignatures i professorats del segon semestre del curs 2012-13

Al següent enllaç podeu consultar el resultat de les enquestes sobre assignatures i professorat del segon semestre del curs 2012-2013 desglossades per estudis. Les enquestes van començar a realitzar-se l’any 1990-1991 en format paper. Amb la posada en marxa dels graus i els màsters universitaris, l’opinió sobre aquests ensenyaments quant a les assignatures i a l’actuació docent del professorat es recull a través d’enquestes en línia

Les dades obtingudes d’aquestes enquestes són molt útils i una valuosa eina d’informació per al professorat i responsables acadèmics. A més  a més ota la informació és absolutament confidencial.

El professorat és el destinatari principal d’aquesta informació, ja que és el primer interessat a conèixer la  satisfacció amb la seva docència  i el conjunt de les assignatures. Així mateix, els processos d’avaluació de la docència posen també a disposició dels responsables de la Universitat dades i elements de judici que ajuden en la presa de decisions sobre diversos aspectes, com ara la política de personal, la política d’innovació docent, l’administració de recursos, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s