Espectacle Siberià de música i ball a la UB

 Avui dilluns s’ha realitzat l’espectacle de música i ball “Rússia: país natal, Sibèria” al Paranimf de l’Edifici Històric de la UB

En el marc del festival internacional de cultura i art russos Tardor Català 2013, la formació Conjunt siberià Rus oferirà un espectacle de música i ball titulat Rússia, país natal: Sibèria. L’activitat està organitzada per l’entitat moscovita Món de la Cultura, que des de fa quinze anys munta festivals i gires artístiques per tot Europa per afavorir les relacions culturals i socials amb la Federació Russa.

El Conjunt Siberià Rus és una formació d’unes vuitanta persones que formen tres grups : orquestra, cor i ballet. Fundada el 1945, té una gran reputació entre el públic de Rússia i altres països de tot el món on ha actuat. El seu repertori es compon d’unes cinc-centes cançons populars russes, seixanta espectacles coreogràfics i-cinc transcripcions musicals per a l’orquestra. La directora del conjunt és Ekaterina Kovaliova, artista reconeguda a Rússia per la seva trajectòria en el món de la cultura. Aquesta és una oportunitat única per gaudir de la música, de la veu i de la dansa de Rússia i de Sibèria.

 

Una foto mentre s’estaven preparant i més informació:

Imagen

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s