Es busca famós, campanya per visibilitzar problemes de salut mental

L’associació Obertament lluita contra l’estigmatització de les persones que pateixen problemes de salut mental

L’associació Obertament ha engegat la campanya “Es busca famós”. Es tracta d’una campanya que incideix de ple en l’objectiu de l’associació, donar visibilitat als problemes relacionats amb la salut mental i lluitar contra l’estigmatizació de les persones que els pateixen.

Degut a l’estigma que pateixen aquestes malalties són moltes les persones que amaguen tenir-les. Segurament per això no hi ha gaires casos de famosos que ho hagin reconegut. Per això, amb la campanya “Es busca famós”, volen aconseguir que cares conegudes expliquin les seves experiències en primera persona.

donemlacara

Però si no sou famosos també hi podeu col·laborar. Us podeu inscriure a la pàgina web Dóna la cara per expressar el vostre suport, o podeu demanar que us enviïn, de forma gratuïta, el material de la campanya per fer-ne difusió. Si voleu fer-vos una idea ràpida de la campanya feu un cop d’ull al vídeo informatiu que han preparat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s