El Parlament Europeu obrirà les seves portes a les joves

La Unió Europea es troba en una cruïlla i el seu futur està en mans de la generació de joves d’avui. Per això la UE vol saber què proposen els joves per fer d’Europa un lloc millor per viure.

El Parlament Europeu obre les portes a milers de joves de tota la UE i els convida a reunir-se amb responsables polítics europeus i persones amb una àmplia experiència professional, per intercanviar idees i perspectives sobre qüestions relacionades amb els joves, buscar solucions innovadores a preguntes crucials per al futur i experimentar la rica diversitat cultural de la Unió Europea a través de la posada en escena de diversos espectacles culturals.

Imatge

Amb motiu de les Eleccions Europees de maig de 2014, el Parlament Europeu obre portes a milers de joves de tot Europa organitzant, entre el 9 i l’11 de maig propers, a la ciutat d’Estrasburg (França), una gran trobada juvenil sota el nom de EYE (European Youth Event).

La intenció és posar en comú els representants europeus amb les visions i propostes dels joves en aquest moment històric que viu la Unió Europea. El format del EYE 2014 inclourà una gran varietat d’activitats que es desenvoluparan sota el lema “Idees per a una Europa millor” en sentit polític, social i cultural.  Les activitats se centraran en cinc temes principals:

  • Atur juvenil. Noves perspectives per a una generació bloquejada.
  • Revolució Digital. El futur d’internet.
  • Futur de la Unió Europea. Europa en transició.
  • Sostenibilitat: Nou estil de vida europeu -. Model sostenible de negocis i de vida.
  • Valors europeus ¿Actor Global-Actor Equitatiu?

 

La inscripció dels grups està oberta a la pàgina web:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s