Obertes fins el 3 de desembre 12 places per treballar de voluntari a les Nacions Unides

El programa de “Apoyo a la Presencia de Españoles en Organismos Internacionales”  de l’agència AECID anuncia la selecció de candidats per cobrir 12 places de joves voluntaris de les Nacions Unides en països en desenvolupament

 

El Programa de Jóvenes Voluntarios de Naciones Unidas (JVNU) anuncia la selecció de candidats per a cobrir 12 places en països en desenvolupament. Els llocs són finançats a través de la partida de Cooperació Espanyola de la “Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo” (AECID).

Les dotze places estan dirigides a joves d’entre 24 i 29 anys, amb formació en idiomes (especialment en anglès) i que s’adaptin als requisits detallats en cada un dels lloc convocats. El termini de presentació és fins al 3 de desembre (que cau en dimarts de la setmana que ve).

Aquesta convocatòria s’insereix en el marc dels Programes de “Apoyo a la Presencia de Españoles en Organismos Internacionales” i té com a objectiu fomentar la participació de joves espanyols en les activitats de cooperació que executen les diverses Agències especialitzades, organismes i Fons del sistema de les Nacions Unides.

 

Per més informació entorn a les condicions, les places ofertades i les destinacions, informeu-vos a la web de l’AECID:

http://www.aecid.es/ES/Paginas/Sala%20de%20Prensa/Noticias/2013/2013_11/Voluntarios-de-NNUU.aspx

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s