Aquest cap de setmana tindrà lloc el Segon Festival Dau Barcelona

Dau Barcelona arriba a la segona edició i es consolida com una gran festa de la creativitat en els jocs de taula.

 

D A U
Barcelona
2n FESTIVAL DE JOCS DE TAULA
14 I 15 DE DESEMBRE DE 2013
DE 10 A 20 H
ENTRADA GRATUÏTA

 

El dissabte 14 i el diumenge 15 de desembre es farà la segona edició del festival Dau Barcelona a Fabra i Coats Fàbrica de creació (carrer Sant Adrià, 20), al barri de Sant Andreu de Barcelona. L’horari és de 10 a 20 hores els dos dies i l’entrada és gratuïta. Aquest any, a més, farem l’Off-Dau, és a dir que qui vulgui podrà jugar tota la nit de dissabte a diumenge.

Organitzat per la Direcció de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, el festival s’adreça tant al públic familiar per mostrar-los els millors jocs de taula d’ara mateix com als jugadors avesats, que podran provar a Dau Barcelona les últimes novetats.

Els jocs són sobretot una activitat de creació. Per això Dau Barcelona posa l’accent en els autors de jocs. Hem convidat alguns dels millors autors europeus perquè ens expliquin la seva feina i ens mostrin els seus jocs. El divendres 13 a les 7 de la tarda lliurarem els Premis Dau Barcelona, en un acte que es podrà veure en streaming al web de Dau Barcelona.

 

Per més infromació i el programa d’activitats podeu visitar:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s