Tanquem la barraca per festes però tornarem al gener!

L’Hotel, com l’Edifici, tanca i estarem un temps sense anar a la UB, però seran pocs dies perquè al gener tornarem amb més ganes

Ara que s’acosta Nadal, i que comencen les festes, a l’Hotel ens acomiadem i passarem l’any a casa. L’Edifici Històric de la UB romandrà tancat i l’Hotel també. Passarem aquests dies de festes amb més o menys vacances, amb més o menys descans, però tornarem passats el dia de reis a la feina.

Ens acomiadem desitjant-vos un gran 2014, ple de reptes i objectius, i que els pugueu anar complint amb els següents dotze mesos. Són només dotze mesos, molt pocs, però suficients perquè complim i realitzem un munt de projectes si no ens adormim i seguim endavant.

Segur que hi haurà moltes coses que hauríem volgut fer, moltes altres que hauríem volgut que no passessin, i moltes altres que ens han angoixat més del que tocava. Però també haurem tingut coses positives que ens ajudin ser més optimistes i no defallir. Així, sabem millor el que volem per l’any que ve, perquè si no ens manqués res, aleshores seria massa avorrit.

“Si en un any no has rigut ni plorat mai, dóna aquest any per perdut!”

Bones festes i bon any 2014!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s