Tornem de festes

Tornem després d’unes curtes vacances. Segurament han durat menys del que voldríem, però les festes han acabat. Ja tornem a la feina, i aquest gener donem la benvinguda a un nou any que sembla que tindrà de tot menys avorriment.

Us esperem a l’Hotel d’Associacions per a resoldre els vostres dubtes, consultes i sol·licituds. No dubteu a venir-hi quan ho necessiteu. Recordeu que estem al Vicerectorat d’Estudiants a l’Edifici Històric de la UB. Ens hi trobareu de dilluns a dijous de 10h a 20h i sempre ens podreu trucar al 93 402 02 61 o escribint-nos al correu:  hotel@ub.edu

Esperem que les vostres festes i dies hagin estat molt plens i enriquidors, que hagueu passat un solstici d’hivern (o Nadal) el millor possible i que la tornada a la rutina sigui amb la màxima il·lusió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s