Un nou web recull tota la programació e cinema en català

El web ofereix el recull de producció cinematofràfica pròpia com també aquelles pel·lícules doblades i subtitulades

El Departament de Cultura ha obert un nou portal de cinema en català que permet consultar tota l’oferta disponible, tant pel que fa a producció pròpia en llengua catalana com a pel·lícules doblades i subtitulades. A més de destacar les darreres pel·lícules estrenades, permet accedir a la programació tant per pel·lícules com per cinemes, localitats o comarques. Cada film conté una fitxa descriptiva amb informació i materials gràfics de la pel·lícula.

El portal també incorpora l’oferta dels principals festivals de cinema catalans amb pel·lícules doblades o subtitulades en català i un apartat d’informació complementària que aplega webs com el de l’Acadèmia del Cinema en Català o la Filmoteca de Catalunya. Tota aquesta informació es recull amb una estructura molt clara i visual que permet fer consultes de totes les pel·lícules.

Per més ifnormació podeu consultar:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s