Arreplegats, castells a domicili

A la universitat també tenim colla castellera! Són els Arreplegats de Zona Universitària, estan actius des de 1995 i reuneixem més de cent universitaris castellers. Si teniu ganes de fer castells podeu apuntar-vos-hi, però si el que us ve de gust és veure’ls en acció també els podeu contractar.

serveis

Els Arreplegats ofereixen pilars, actuacions, cercaviles o tallers. Podeu contractar-los durant tot el curs universitari, principalment durant l’hivern que és temporada baixa per les colles convencionals i, tot i que el seu àmbit natural és el barcelonès, han actuat per tot Catalunya. Voleu més informació? Contacteu amb ells!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s