Aprèn idiomes on-line amb Rosetta Stone

Fins al 5 de maig us podeu matricular al programa d’autaprenentatge de llengües Rosetta Stone

Si voleu aprendre idiomes però no trobeu horaris que us vagi bé ja no teniu excusa, el Centre d’Autoaprenentatge de Llengües us ho posa fàcil amb el porgrama Rosetta Stone. Es tracta d’un programa per aprendre idiomes a través d’internet que imita el mètode d’immersió lingüísitca que permet connectar el signficat de la nova llengua a imatges, objectes i situacions quotidianes sense haver de traduir, memoritzar ni fer ús de cap gramàtica. Si no us acaba de quedar clar mireu aquest vídeo.

Rosetta Stone ofereix cinc nivells que van de l’A1 al B2 per les següents llengües anglès, alemany, espanyol, francès, italià, rus i xinès i tres nivells de 16 llengües més. Fins el proper 5 de maig s’ha obert un nou període de matrícula. Pel fet de ser alumes de la UB el preu serà de 45 euros la llicència bàsica i 135 la totale. També podeu provar-ho de manera gratuïta a través del campus virtual. Per més informació visiteu la seva pàgina web

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s