Eleccions europees: pregunta als candidats!

Dilluns 19 de maig els candidats a les eleccions europees participen en un debat interactiu al Campus de la Ciutadella de la UPF

Ens trobem en plena campanya electoral per les eleccions europees, uns comicis que sovint ens queden molt lluny i dels que ens costa estar informats.  Per posar-hi remei el Consell Català del Moviment Europeu ha decidit organitzar un debat especial. Està destinat al públic jove i estudiants que tindran el protagonisme podent fer preguntes als candidats presents.

europa

El debat tindrà lloc el proper dilluns 19 de maig a les 13h a l’Auditori del Campus e la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. Hi seran Jordi Solé (ERC), Ernest Urtasun (ICV), Santiago Fisas (PP), Esther Niubó (PSC) i Francesc Gambús (UDC). SI hi voleu assistir confirmeu la vostra assistència al següent correu electrònic: info@ccmeur.cat

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s