Músics de jazz o clàssica, us busquen!

El curs que ve el Cicle de Música a la Universitat dedicarà un concert exclusivament a la música interpretada pels estudiants. És per això que han fet una crida a tots aquells estudiants que són intèrprets habituals de jazz o música clàssica aquesta és la vostra oportunitat.

Per participar-hi heu d’enviar un correu al professor Efmon Elgström (edmon.elgstrom@ub.edu)amb  una proposta d’obra o obres a interpretar i afegint un breu CV de la teva experiència i estudis musicals. El termini per participar és fins al 18 de juny de 2014.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s