“Gaia Mission”, nova aplicació creada a la UB

Avui podem llegir a la secció Notícies de la Universitat de Barcelona que l’app “Gaia Mission” creada per experts de la UB permetrà seguir el viatge del satèl·lit Gaia, de l’Agència Espacial Europea, que es troba catalogant i recollint informació sobre uns mil milions d’estrelles des de finals del 2013.

Marcial Clotet (UB), enginyer impulsor de “Gaia Mission”, concreta que «hi ha diferents nivells dins de l’aplicació» per a permetre als usuaris «trobar la informació amb el grau de detall que desitgin segons el seu interès». I Carme Jordi, professora del Departament d’Astronomia i Meteorologia de la UB afirma que «amb Gaia, serem capaços de desvelar la història de la Via Làctia».

L’objectiu de la missió d’aquest satèl·lit, com bé sabeu, és fer el mapa en 3D més detallat possible de la Via Làctia essent l’aplicació descarregable gratuïtament a l’iTunes App Stored’Apple en català, castellà i anglès.

Per a més informació: 
http://gaia.ub.edu/ 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s