Gaudir UB, cursos de divulgació per obrir la universitat

Neix el projecte GAUDIR UB destinat a posar a disposició de la societat el coneixement que es genera a la Universitat de Barcelona. Per això l’Àrea de Formació Complementària organitza aquestes activitats presencials, de caràcter divulgatiu però amb tot el rigor acadèmic.

gaudir_ub

Les activitats es programaran al llar de tot l’any amb flexibilitat pel que fa als formats i la durada qe permeten una adaptació constant al seu caràcter divulgaitu i a la voluntat d’obrir la universitat a a la societat. Podeu consultar els cursos disponibles i tots els detalls  a la següent pàgina web. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s