Presentació del recull “Noms de plantes. Corpus de fitonímia catalana”

Des del Blocveu també hem volgut fer ressò de l’acte de demà, dia 2 d’octubre, a les 19h, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la UB, per a presentar el recull Noms de plantes. Corpus de fitonímia catalana; treball destinat a convertir-se en una obra de referència perquè “posa en relació més de 8.400 denominacions científiques amb les formes catalanes corresponents”.

A la presentació hi intervindran: el rector de la UB, Dídac Ramírez; la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; el director del TERMCAT, Jordi Bover; el director de l’obra, Joan Vallès (Facultat de Farmàcia i Institut de Recerca de Biodiversitat de la UB, IRBio); els botànics Josep Vigo (Facultat de Biologia) i Ramon M. Masalles (Facultat de Biologia i IRBio), i els filòlegs Joan Veny (Facultat de Filologia) i Ramon Solsona.

Més informació a: http://www.ub.edu/  i  http://www.termcat.cat/
invitacioplantes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s