El Consell de l’Alumnat recolza el manifest d’Estudiants9N

estudiants9n

Avui ens ha arribat a la bústia de l’Hotel d’Associacions el posicionament de suport del Consell de l’Alumnat de la UB a la Plataforma Estudiants9N. Tot seguit el repoduïm:

El Consell de l’Alumnat – composat pels representants dels estudiants de la Universitat de Barcelona entenem que com a membres de la societat catalana i en el marc del posicionament del Claustre de la UB a favor del dret a decidir, hem de donar suport a la iniciativa engegada per les associacions estudiantils que estan treballant i mobilitzant-se en favor del dret democràtic a l’autodeterminació.

Com a estudiants no podem restar-ne al marge, ja que la construcció d’un nou subjecte polític suposaria indestriablement la construcció d’un nou model d’ensenyament, així que entenem que la nostra sensibilització i implicació és fonamental. És per aquest motiu que des del Consell de l’Alumnat de la Universitat de Barcelona volem mostrar el nostre suport a la plataforma d’#Estudiants9N i mostrar-hi tot el nostre suport per tal d’aconseguir tot allò que s’explicita en el manifest.

Barcelona, 30 d’octubre del 2014
Consell de l’Alumnat
Universitat de Barcelona

Enllaç al manifest de la plataforma #Estudiants9N

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s