Aracoop, conovactòries per l’emprenedoria social

Des de la incubadora d’emprenedoria social del Comissionat de Participació, Ocupabilitat i Emprenedoria Social de la Universitat de Barcelona, ens fan arribar una sèrie de convocatòries de suport a l’emprenedoria social. Mentresetant es preprarne per donar inici a l’espai d’incubació, esperant que pugui ser un lloc de referència per aquells que vulguin iniciar projecte d’emprenedoria social.

A continuació recollim les quatre convoctòries obertres del programa Aracoop 2015 que ha obert quatre convocatòries per seleccionar projectes, empreses i participants en les diferents accions d’acompanyament, suport i formació.

Acompanyament i suport a la viabilitat de 30 nous projectes.

L’acció consisteix en l’acompanyament expert en el disseny i posada en marxa de 30 projectes d’economia social i cooperativa. Les accions han de permetre a les persones emprenedores participants millorar el disseny inicial del model de negoci, reforçar la seva proposta de valor, enfortir la viabilitat i iniciar la seva activitat econòmica.

Trobareu la informació completa de l’acció i el formulari de sol·licitud en aquest enllaç

La data límit de presentació de sol·licituds és el 13 de febrer.

Acompanyament expert per millorar i enfortir la viabilitat  de 25 empreses ( 0 a 6 anys).

L’acció consisteix en l’acompanyament expert pel disseny i posada en marxa d’un pla de millora per a l’enfortiment de 25 empreses de recent creació de l’economia social i cooperativa (fins a 6 anys). Les accions han de permetre a les empreses participants millorar el control de la seva gestió, considerant el seu model de negoci i la seva proposta de valor, enfortint la seva capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional.

Trobareu la informació completa de l’acció i el formulari de sol·licitud en aquest enllaç

La data límit de presentació de sol·licituds és el 10 de febrer.

Acompanyament expert per al pla de creixement i/o internacionalització de 35 empreses

L’acció consisteix en l’acompanyament expert per al disseny i concreció de la posada en marxa d’un pla de creixement a les empreses participants. Aquest pla de creixement podrà estar orientat també a la internacionalització. Podran participar en l’acció empreses d’economia social i cooperativa amb un projecte consolidat i perspectives de creixement i/o internacionalització.

Trobareu la informació completa de l’acció i el formulari de sol·licitud en aquest enllaç

La data límit de presentació de sol·licituds és el 6 de febrer.

Seminaris de millora de competències professionals (professionalització directiva) 

Sessions formatives i per al desenvolupament d’habilitats directives en temes com la planificació estratègica, la comunicació eficaç, la planificació comercial, l’autogestió i eficàcia personal i la millora contínua d’equips adreçades a persones directives de les empreses de l’economia social i cooperativa.

Trobareu la informació completa de l’acció i el formulari de sol·licitud en aquest enllaç

La data límit de presentació de sol·licituds és el 18 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s