Futur amb idiomes, acredita el B2

Com ja sabeu els estudiants que aquest curs 2014-15 heu començat estudis de grau caldrà que acrediteu un nivell B2 d’una tercera llengua abans d’acabar els vostres estudis per tal d’obtenir el títol. Des de la Generalitat s’ha creat una web per tal d’unificar tota la informació sobre l’acreditació d’aquest nivell.

A “El teu futur amb idiomes” trobareu la informació sigui quin sigui el vostre nivell, tant si ja teniu el novell, si no el teniu o si no sbeu quin nivell teniu. També trobareu la informació sobre les beques que l’Agaur ofereix per poder obtenir l’acreditació. Si teniu dubtes visiteu la web!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s