Una mica d’Art..

Mentre preparem la MINIENTREVISTA.. compartim una petita selecció d’obres feta per ‪#‎MertxeHernàndez‬, dissenyadora de moda, estudiant a la UB i membre de l‘Observatori de l’Estudiant, que va fer-nos una visita a l’Hotel la setmana passada. Gràcies Mertxe!! 🙂

Picasso

Picasso. Obra: Jacqueline with flowers.1954
Més info d’aquesta obra: http://www.pablopicasso.org/jacqueline-with-flowers.jsp

ErnestoNeto

Ernesto Neto. Obra: Vendo caramelos. Obra feta amb ganxet.
Més info d’aquesta obra: http://ernestoneto.guggenheim-bilbao.es/

Maman
Louise Bourgeois. Obra: Maman
Maman és una escultura de bronze, marbre i acer inoxidable, escolpida per Louise Bourgeois, l’any 1999. Forma part de la col·lecció permanent del museu Guggenheim de Bilbao. L’autora és reconeguda internacionalment per la seva capacitat per reflexionar plàsticament sobre temes profunds i dolorosos de la natura humana. Va anomenar “Maman” a l’escultura en homenatge a la seva mare.

Maria Lassnig

Maria Lassnig. Obra: You or me
Apropament a la figura femenina d’una manera introvertida i extravertida al mateix temps. Maria Lassnig pinta en un estil expressiu exuberant. En l’any 1948 va inventar el terme “consciència corporal” per descriure la seva ciència de la naturalesa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s