Torna el Dau BCN!

Compartim la següent nota de premsa que ens ha arribat a la bústia de l’Hotel d’Associacions:

DAU_BCN 2015

Nois i noies,

El dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre es farà la quarta edició de Dau Barcelona festival del joc. Enguany, a més de la seu principal de Fabra i Coats, on hi haurà més de 150 taules amb jocs per a tothom i tota classe d’activitats, incorporem al festival una segona seu al Born Centre Cultural, on podreu conèixer i jugar jocs històrics i de miniatures. A més, Guixot de 8 portarà les seves poètiques màquines de joc a la plaça de davant del Canòdrom Parc de Recerca Creativa i algunes places de Sant Andreu s’ompliran de jocs populars i tradicionals. Aquest any, a més, tornarem a fer l’Off Dau, és a dir que si voleu també podreu jugar tota la nit de dissabte a diumenge.

L’horari a Fabra i Coats i al Born Centre Cultural és de 10 a 20 hores els dos dies i l’entrada és gratuïta. Per conèixer totes les activitats podeu consultar el programa sencer a: http://daubarcelona.bcn.at

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s