Subvencions per a activitats i esdeveniments

Ja està oberta la convocatòria de subvencions per a activitats i esdeveniments d’interès públic o social de caràcter singular convocada per la Direcció de Serveis de Suport a la Coordinació General.

Fins al 31 del 12 del 2016 restarà oberta aquesta convocatòria, destinada a cobrir les despeses de congressos, festivals, commemoracions o esdeveniments de caràcter singular i/o transversal. Per si és del vostre interès, reproduïm la descripció de la convocatòria que han preparat des del CRAJ:

“Direcció de Serveis de Suport a la Coordinació General obre la convocatòria de subvencions per a finançar projectes/activitats que tinguin com a objectiu: activitats relacionades amb congressos, festivals, commemoracions o esdeveniments de caràcter singular i/o transversal no inclosos a la Xarxa de Governs Locals ni a cap altra de les convocatòries d’altres àrees de la Diputació de Barcelona.

Podran ser beneficiaris les persones jurídiques sense ànim de lucre i els ajuntaments de la demarcació de Barcelona que hagin de realitzar l’activitat que fonamenta el seu atorgament.

Les subvencions concedides a l’empara d’aquesta convocatòria s’hauran de destinar a finançar projectes/activitats desenvolupats/ades dins del període comprès entre l’1 de gener de 2016 fins al 31 de desembre de 2016.

Aquestes subvencions hauran de fomentar projectes/activitats d’interès públic o social adreçades a potenciar la cohesió i la convivència de la societat civil, i al suport i assistència de les activitats dels municipis de la demarcació de Barcelona.

L’import de la subvenció serà com a màxim del 50% del pressupost total del projecte presentat”.

Aquí teniu les bases de la convocatòria!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s