L’associació Isagoria participa en el curs “Peace from the grassroots”

L’associació Isagoria participa, del 25 de març a l’1 d’abril, en un curs de formació a Armènia sobre conflictologia i cultura de pau. “Peace from the grassroots” pretén donar eines en resolució de conflictes a 27 joves d’arreu d’Europa.

Els participants exploraran la lògica del conflicte i aprendran com intervenir per tal de transformar-los quan aquests ja han estat iniciats. Es vol també generar debat sobre els diferents tipus de conflicte, des del nivell intern, a l’interpersonal, intercomunitari i internacional. Per últim pretén ser també un lloc on compartir eines i experiències per a futures activitats i campanyes.

El fet de que la formació tingui lloc a Armènia i compti amb participants de 7 països europeus diferents (Armènia, Dinamarca, Moldàvia, Alemanya, Holanda, Bielorússia i Catalunya) és un element potenciador de l’experiència formativa. En les societats de les quals provenen els participants el conflicte pot tenir moltes cares i múltiples causes i en aquest sentit el fet de que la formació tingui lloc en un entorn culturalment divers crea les condicions ideals per a dotar el contingut de sentit vivencial.

El curs és finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, per la qual cosa no suposa cap cost per als participants. Un cop allà es fa la devolució del vol d’avió. Com a associació participant podem enviar-hi fins a tres participants. Si t’interessa la temàtica del curs i vols viure una experiència inoblidable no ho dubtis, apunta’t-hi!

Pots demanar més informació a isagoriapad@gmail.com o bé inscriure’t emplenant aquest formulari.

Document amb + info: peace-from-the-grassroots-call4particiapnts-isagoria-1

Text: Isagoria

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s