Vols participar a la 2nd ASEF Young Leaders Summit?

ASEFYLS_Banne_Updated

Vols participar a la 2nd ASEF Young Leaders Summit?

L’ASEF Young Leaders Summit és una cimera de joves organitzada per l’Asia-Europe Foundation (ASEF). Es tracta d’un espai de trobada entre 150 joves de 51 països membres de l’ASEM i líders influents d’Àsia i Europa. Es dissenya un programa d’activitats orientat a nodrir un intercanvi constructiu d’idees i bones pràctiques.

La cimera cerca la participació de joves pensadors i creadors que puguin aportar idees i solucions per a un mercat de treball més inclusiu, just i accessible per als joves. El rang inclou des d’estudiants, a acadèmics i joves professionals.

La Asia-Europe Foundation (ASEF) organitza la segona edició del ASEF Young Leaders Summit (ASEFYLS2), que tindrà lloc a Seül (Corea del Sud), entre el 4 i el 8 de maig del 2017, i que porta per lema “Access to Youth Employment”.

Inscripció fins al 20 de març de 2017. 

Per més informació Aquí

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s