Menú degustació a la facultat de Filologia de la UB

filologia

En aquesta activitat presentarem els diversos graus que ofereix la Facultat de Filologia. En cada sessió es farà una breu presentació general i un professor o professora de cada grau farà una xerrada relacionada sobre un tema relacionat amb el seu ensenyament.

Aquesta activitat  té la finalitat de fer conèixer la Facultat de Filologia i els diferents graus que s’hi imparteixen als estudiants de batxillerat. Els alumnes s’assabentaran dels continguts generals dels diversos ensenyaments de la Facultat, com també de les sortides professionals de cadascun.

Més Info

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s